Postupak postavljana oglasa na portalu banjesrbije.co.rs

1. Da bi postavili oglas za smeštaj na portalu banjesrbije.co.rs neophodno je pre toga proći kroz jednostavnu proceduru registracije korisnika . Pristupite starnici www.banjesrbije.co.rs/registracija.php i popunite polja Vaše ime, Email adresa i Telefon.


Pritiskom na dugme «Registrujte se» prosleđujete zahtev za registraciju. Zahtev se automatski obrađuje i kroz par trenutaka dobijate email sa parametrima za pristup (korisničko ime i lozinka).

2. Otvorite stranicu www.banjesrbije.co.rs/login.php i upišite Vaše korisničko ime i lozinku u poljima predviđenim za to. Obratite pažnju na velika i mala slova u korisničkom imenu i lozinci, obzirom da aplikacija pravi razliku između malih i velikih slova.


3. Ukoliko ste uneli ispravno korisničko ime i lozinku otvoriće Vam se korisnički servis u okviru koga treba da izaberete modul «Smeštaj».


4. Izborom modula «Smeštaj» otvarate stranicu u okviru koje možete da unesete karakteristike smeštajnog objekta ( upišete ime, izaberete vrstu smeštaja i banju u kojoj se smeštaj nalazi, upišete cenu za pretragu i opisnu cenu smeštaja, udaljenost od centra, adresu, telefon, email, website, kategoriju, opis...) i upload-ujete fotografije.


[?] – Objašnjenje polja (dovoljno je postaviti kursor miša na ovu oznaku da bi objašnjenje postalo vidljivo).
* - Ukoliko uz polje stoji * to znači da je ovo polje obavezno.
• Fotografije koje želite da postavite u okviru Vaše reklamne stranice moraju biti tipa JPG ili JPEG i ne smeju biti veće od 1 MB.

5. Sadržaj Vaše reklame potvrđujete klikom na dugme «Potvrdite unos». U prozoru koji sledi dobićete obaveštenje da su vaši podaci upisani u bazu podaka portala banjesrbije.co.rs, ali da bi postali vidljivi na portalu potrebno je da prođu kontrolu administratora. Tek nakon odobrenja administratora podaci postaju dostupni.

Iskoristite promotivni period, i besplatno oglasite Vaš smeštaj do kraja kalendarske godine na portalu banjesrbije.co.rs. Registrujte se.